Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Jag svarar på en fråga

 |  Publicerad 2011-09-01 14:45  |  Lästid: < 1 minuter

Signaturen Nicke skriver: Jag måste bara säga att jag får ilningar i mina amalgamfyllda tänder när jag tittar på den allra sista bilden (ovan)… är hon fastsurrad vid ett träd eller är ”kullen” helt enkelt inte så brant som den ser ut?

Jag svarar: För det första så tror jag att det som förälder är ett precis lika stort misstag att vara överbeskyddande som att vara ansvarslös. För om man är hela tiden är orolig att det ska hända något och tjatar på sin unge att ta det försiktig så säger man ju faktiskt till barnet att det är odugligt och inte klarar att ta eget ansvar. Och, som en konsekvens, så blir han eller hon antagligen till en osjälvständig och neurotisk vuxen (och inte ens på ett sånt där charmigt Woody Allen-vis). För det andra så ligger jag precis bakom och håller henne i vaderna.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:52