Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Jakten på Cramburgaren: Del 4

 |  Publicerad 2011-09-26 16:16  |  Lästid: < 1 minut

I helgen tog jag potatisfrallorna jag bakade förra veckan och åkte ut till landet för att testa en idé jag umgåtts med ett tag: nämligen att uppfinna en en egen ribsburgare. Jag menar ribs är ju gott och det är ju hamburgare också – så borde inte en ribsburgare bli superdupergott? Det blev det, naturligtvis, men någon Cramburgare är det ändå inte. Så sökandet fortsätter. Men vill ni testa ribsburgaren själva så hittar ni både recept på wet ribs och coleslaw i det här gamla blogginlägget. Köttet får ni så klart skära loss från benen. Men det fatta ni va?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-09-26 16:18