Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Jonas Cramby går teppanyaki!

 |  Publicerad 2011-01-27 10:52  |  Lästid: < 1 minuter

När jag bestämde mig för att bli frilansare så lovade jag mig själv att ha en inspirationshalvdag varje fredag eftermiddag. Jag skulle äta en riktigt god lunch, med en öl till så klart, shoppa lite kläder och böcker och kanske gå på någon utställning eller på bio eller nåt. Idag, nästan två år senare, kan jag konstatera att jag gjort detta exakt noll (0) gånger.

Men idag är det fan jag som går teppanyaki, hela dagen lång! Idag är det jag som ska tar med mig min kamera och går ut och shoppar meningslösa statusprylar, åker taxi mellan lyxbutikerna och uteslutande äter på restauranger som öppet föraktar på både Svanen- Rättvise- och Nyckelhålsmärkningen!

Om jag inte blir magsjuk förstås. Jag åt precis en bit gurka som smakade jättekonstigt. Alltså verkligen skumt, som om det tillhörde djurriket mer än växt. Kan man bli sjuk av dålig gurka? Kan man det?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:51