Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Jonas Cramby just nu

Just nu sitter jag i hemmakontoret och dricker oerhört svagt bryggkaffe som jag låtit stå på värmning hela förmiddagen för att få till den där rätta amerikanska dinersmaken. Jag har som vanligt på mig en bandana för att, förhoppningsvis, en dag vara avslappnad nog att kunna använda plagget in public.

Annons

Jag lyssnar på target=”_blank”>Never Let go av Tom Waits på repeat och slöyoutubar lite  Everestfilmer fast jag egentligen borde skriva färdigt ett reportage. Vad gör ni?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar