Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Jonas Joggar revisited

Signaturen SE skriver: Nya bloggverktyget i all ära, men det har blivit lite vajsing med gamla länkar. Klassiska motivationsbloggen Jonas Joggar verkar till exempel har försvunnit?

Till SE och om det mot förmodan finns någon annan som saknar Jonas Joggar kan jag meddela att nästan hela den gamla maratonbloggen finns upplagd på min hemsida i kronologisk ordning. Här finns också artikeln jag skrev om upplevelsen efteråt. Perfekt att skriva ut och läsa under en långkörare på dass.

Annons

Av sentimentala skäl kan jag inte hålla mig från att publicera den lilla filmen David, Klas, Kristofer och jag klippte ihop, svinfulla på hotellrummet dagen efter loppet. Fint.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar