Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Jonas Joggar revisited

 |  Publicerad 2010-06-14 10:09  |  Lästid: < 1 minut

Signaturen SE skriver: Nya bloggverktyget i all ära, men det har blivit lite vajsing med gamla länkar. Klassiska motivationsbloggen Jonas Joggar verkar till exempel har försvunnit?

Till SE och om det mot förmodan finns någon annan som saknar Jonas Joggar kan jag meddela att nästan hela den gamla maratonbloggen finns upplagd på min hemsida i kronologisk ordning. Här finns också artikeln jag skrev om upplevelsen efteråt. Perfekt att skriva ut och läsa under en långkörare på dass.

Av sentimentala skäl kan jag inte hålla mig från att publicera den lilla filmen David, Klas, Kristofer och jag klippte ihop, svinfulla på hotellrummet dagen efter loppet. Fint.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-06-14 10:11