Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Köp mera böcker!

 |  Publicerad 2012-10-29 12:54  |  Lästid: < 1 minut

Prenumerar du på Café och vill köpa min eller Backmans böcker billigare så har cafe.se lagt upp ett erbjudande här. Själv har jag precis läst ut En man som heter Ove och fann den fantastisk. Kul och välskriven, så klart, men också rörande och fin. Som en riktigt bra bok så sade den helt enkelt något ganska viktigt om vår tid – samtidigt som den underhöll skiten ur en. Till skillnad mot många andra som släpper en bok så är jag också helt övertygad om att En man som heter Ove bara är början på ett långt författarskap. Så därför är det så klart extra hedrande att bli omnämnd så här:

Själv tänkte jag publicera ett utdrag ur min bok senare under dagen för att eventuellt ”boosta” försäljningen. Ska bara fundera över vilken del det kommer bli.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-10-29 14:30