Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Köp min nya kokbok till kompispris!

Idag släpps min nya kokbok Texas BBQ i handeln! Vad sa cowboyen? Yahiiii! Vad sa hästen? Yahooo!!! Om ni, kära bloggläsare, vill köpa den till kompispris OCH få ett grillförsprång på alla era vänner tycker jag att ni omedelbart ska gå in på denna länk och shoppa loss. 169 bagare är ju nästan oförskämt billigt, för priset av en oförståelig, pretentiös modetidning som ni bläddrar igenom EN gång på fem minuter får  ni alltså en kokbok som ni kommer ha nytta av resten av livet. Och pallar ni inte just nu så gäller erbjudandet till och med  12 maj.

Annons

För att ni inte ska köpa den perfekt rökgrillade grisen i säcken så följer här ett par uppslag:

Om ni undrar som står för formen så är det unga geniet Kristin Lidström. Fantastiska Li Winther har hjälpt till med rekvisita, världens antagligen mest ambitiösa kokboksredaktör Maria Nilsson har provlagat recepten och redigerat texterna, grymma Josefin Ekman har  fixat PR-arbetet och lilla jag har skrivit och plåtat. Stort tack alla! Och tack för att ni köper! (Om ni gör det.)

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar