Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Kort information

En del kommentatorer verkar vara lite oroliga över att jag kommer skippa Hestonlagandet nu när jag tänkt uppfinna en egen Cramburgare. Grejen är att jag snart faktiskt har lagat mig igenom nästan hela In search of perfection-boken – det är bara ett par desserter och en indisk rätt kvar och de har jag inte lust att göra.

Annons

Till helgen blir det som sagt dock Hestons korv och nästa vecka blir det samtidigt avslutning på den gamla bloggserien, och premiären på den nya, när jag gör Heston Blumenthals perfekta hamburgare. Okej?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar