Hoppa till innehåll

Kort information

Vad gör ni ikväll? Om ni inte gör något särskilt kan ni ju alltid komma förbi Sturebiblioteket (i Östermalmstorgs t-bana) mellan 18.00 och 19.00 och lyssna på när jag mumlande och lite generat pratar om min nya kokbok Texas BBQ. Tror till och med att det kommer gå att köpa boken där. Och det är … Continued

Vad gör ni ikväll? Om ni inte gör något särskilt kan ni ju alltid komma förbi Sturebiblioteket (i Östermalmstorgs t-bana) mellan 18.00 och 19.00 och lyssna på när jag mumlande och lite generat pratar om min nya kokbok Texas BBQ. Tror till och med att det kommer gå att köpa boken där. Och det är inte bara jag, även Alf Tumble kommer att prata om boken Drick!, Nicole Emson om Stikkinikkis ice pops och Pärlan-gänget om Pärlans konfektyr-boken.

Kan ni inte ikväll så kommer jag och Flippin’ Burgers-Jon snacka sublimiserad skräpmat på bokhandeln Hedengrens nästa torsdag (2/5) klockan 17.30. Och som det inte är nog så blir det releasefest för Texas BBQ den 4:e maj. Med öl och margaritas och grillat och grejer. Mer info om det kommer inom kort.

Okej?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.