Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Kort information

* Mitt kök-mässan pågår ju för fullt i Stockholm just nu och vill ni ha några böcker signerade eller nåt är det bara att pipa förbi. Idag, fredag, sitter jag i Extreme foods monter och hänger från och med kl 15.30 kanske? Måste nog dra vid 17.30.

Annons

IMG_5147

* Vad har hänt på min youtubekanal sen sist då? Jo, förra veckan gick jag igenom vilka sorters revbensspjäll det finns och hur man bäst grillar dem (inklusive dinoribsen ovan) och förrförra veckan gjorde jag tre sorters frukostmackor. Asgoda! Kolla gärna in. Adressen är www.youtube.com/jonascramby

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar