Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Kort konversation om Totos Rosanna

 |  Publicerad 2011-02-09 08:53  |  Lästid: < 1 minut

Vi äter middag, Totos gamla låt Rosanna börjar spelas på radion.

Flickvän: Lustigt att han sjunger, ”Not quite a year since she ran away”.

Jag: Varför då?

Flickvän: Intressant att han använder just det ordet, ”ran”. Man undrar ju lite vad Steve Lukather gjorde som tvingade hans flickvän att rymma från honom.

Jag: Mmmm.

Flickvän: Sjukt att han erkänner det så casual i en sång också. Jag menar det hade varit så lätt att använda ett annat ord. Det är som om han inte tycker att det ens är nåt konstigt med att brudar tvingas fly från honom. Man blir kär, blir ihop och sen en natt så bryter ens flickvän upp balkongfönstret och firar ner sig med ett par ihoptvinnade lakan. Inget konstigt med det.

Jag: Hahaha. Jo.

Flickvän: Och sen går Lukather på ny dejt och tjejen bara, ”Jaha hur länge har du varit singel då?”, och Lukather, ”Få se nu… det är väl knappt ett år sedan min förra tjej rymde från mig nu”, och tjejen tänker att hon måste ha hört fel och frågar, ”Jobbigt. Hur tog det slut?”. Och Lukather  bara, ”Äsch, det vanliga du vet. Bakom en Louisianaplansch  i sovrummet visade hon sig ha en tunnel som hon grävt ut med hjälp av en slipad sked”. Och tjejen bara, ”Notan tack!”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-02-09 09:14