Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Kort konversation om Totos Rosanna

Vi äter middag, Totos gamla låt Rosanna börjar spelas på radion.

Flickvän: Lustigt att han sjunger, ”Not quite a year since she ran away”.

Jag: Varför då?

Flickvän: Intressant att han använder just det ordet, ”ran”. Man undrar ju lite vad Steve Lukather gjorde som tvingade hans flickvän att rymma från honom.

Annons

Jag: Mmmm.

Flickvän: Sjukt att han erkänner det så casual i en sång också. Jag menar det hade varit så lätt att använda ett annat ord. Det är som om han inte tycker att det ens är nåt konstigt med att brudar tvingas fly från honom. Man blir kär, blir ihop och sen en natt så bryter ens flickvän upp balkongfönstret och firar ner sig med ett par ihoptvinnade lakan. Inget konstigt med det.

Jag: Hahaha. Jo.

Flickvän: Och sen går Lukather på ny dejt och tjejen bara, ”Jaha hur länge har du varit singel då?”, och Lukather, ”Få se nu… det är väl knappt ett år sedan min förra tjej rymde från mig nu”, och tjejen tänker att hon måste ha hört fel och frågar, ”Jobbigt. Hur tog det slut?”. Och Lukather  bara, ”Äsch, det vanliga du vet. Bakom en Louisianaplansch  i sovrummet visade hon sig ha en tunnel som hon grävt ut med hjälp av en slipad sked”. Och tjejen bara, ”Notan tack!”

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar