Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Kort om mitt hipsterbarn

 |  Publicerad 2010-04-07 12:42  |  Lästid: < 1 minut
Min dotter är 16 månader gammal nu och jag skulle uppskatta att hon är ganska så normalt utvecklad för sin ålder. Men med ett undantag: jag tror att hon har en ovanligt hög modegrad. 
Det är nämligen uppenbart att hon älskar fina kläder och när vi sätter på henne plagg hon tycker extra mycket om lyser hon upp och springer genast för att spegla sig. Sedan står hon där och vrider på sig och suckar nöjt. En gång tror jag till och med att jag såg henne göra en antydan till en spegelmin.
Om detta vore någon annans barn skulle jag antagligen småskrattat lite för mig själv och gjort en minnesantecknin om att använda det som ett exempel på hur långt vår kulturs utseendefixering har gått eller, tvärtom, hur strävan efter skönhet måste vara medfött och universell. Men när Dixie gör det är det naturligtvis bara supergulligt.
Här har ni hennes favoritoutfit just nu:
Skor: Chuck Taylors (så klart).
Byxa och collegetröja: The Brand.
Mössa: Mini Rodini.
Hund: Zicans.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar