Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Läsning: Den perfekta sommaren

 |  Publicerad 2010-08-06 10:31  |  Lästid: < 1 minuter

I senaste numret av Café har jag skrivit en liten krönika som handlar om den där perfekta sommaren som alla andra somrar tvingas mäta sig emot – de flesta av oss har väl en sån? När jag lanserade idén på Caféredaktionen sa i alla fall en medarbetare omedelbart: “Oh. Min perfekta sommar är sommaren -94. Sverige vann brons och jag fick känna på mina första tuttar.”

Vilken är din perfekta sommar?

sommar

Krönikan handlar också lite om fåniga, sentimentala sommarkrönikörer och är, naturligtvis, lite fånigt sentimentalt skriven. Jag ber om ursäkt för det . Du kan läsa den här, på min hemsida.

Illustration: Jonas Bergstrand.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:56