Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Läsning: Den perfekta sommaren

I senaste numret av Café har jag skrivit en liten krönika som handlar om den där perfekta sommaren som alla andra somrar tvingas mäta sig emot – de flesta av oss har väl en sån? När jag lanserade idén på Caféredaktionen sa i alla fall en medarbetare omedelbart: ”Oh. Min perfekta sommar är sommaren -94. Sverige vann brons och jag fick känna på mina första tuttar.”

Annons

Vilken är din perfekta sommar?

sommar

Krönikan handlar också lite om fåniga, sentimentala sommarkrönikörer och är, naturligtvis, lite fånigt sentimentalt skriven. Jag ber om ursäkt för det . Du kan läsa den här, på min hemsida.

Illustration: Jonas Bergstrand.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar