Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Lilla julafton

 |  Publicerad 2010-12-20 10:52  |  Lästid: 2 minuter

Eftersom vi ska resa bort över jul och inte pallar att ta med en massa extra julklappar på tåget så firade vi en lilla julafton i helgen. Så här gick det till:

Efter lilla julmiddagen hade vi lilla julklappsutdelningen. Av min flickvän fick jag den här klassiska M-65jackan från Alpha Industries. Jag blev mycket glad. Medan vi plåtade lite passade jag på att ta ett mellanmål i form av ett päron.

Jag fick också den här roliga/snygga skylten. Jag blev superglad för det är en sådan sorts present som jag inte visste att jag ville ha. Och blir man inte ofta allra gladast för sådana?

– Den här julklappen visar att du verkligen känner mig, sa jag till min flickvän.
– Okej. Och exakt hur gör den det?, sa hon.
– Den visar att du vet att jag gillar att retas med hippies, sa jag och kramade om henne.

Nu kanske ni förresten undrar vad vår dotter Dixie gjorde medan vi öppnade presenter. Svar: Hon låg i en bur i hallen.

Här är hon. Innan ni blir upprörda och går med i en Facebookgrupp som protesterar mot mediamän som  förvarar sina barn i burar så måste jag få förklara: Häromdagen köpte vi en hundbur till Hopper att ha som krypin och ta med till utställningar. Min dotter Dixie blev dock blixtförälskad i den där buren, såg den som sin koja och började genast inreda den med täcken och kuddar. Sedan låg hon där inne och såg småcreepy ut medan vi öppnade våra julklappar.

Då och då, när vi kanske skrattade till lite extra högt, reste hon sig dock upp och pressade sitt underbara lilla ansikte mot gallren. ”Vad gör ni där ute”, verkade hennes tindrande barnaögon säga. ”Ni retar väl inte hippies utan mig?”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-12-20 12:58