Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Måndag 17.00 – 23.00

17.22 Min flickvän kommer hem och min arbetsdag börjar. Jag äter gröt framför datorn och svarar på mail, gör research till en artikel, bloggar, svarar på några enkätsvar och skriver lite på min roman. I vanliga fall skulle jag tränat klockan 20.30, men jag har tydligen fått en bristning i ett muskelfäste i bröstkorgen så jag stannar hemma och återhämtar mig istället.
Jag avslutar dagen med ett par avsnitt av serien Hung – en HBO-komedi om en extremt välhängd basketcoach.

Annons

Den är halvbra, men jag tror aldrig att jag identifierat mig mer med en en tv-karaktär någonsin.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar