Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Mexlagarskolan #15 (The remix)

 |  Publicerad 2010-12-12 13:41  |  Lästid: < 1 minuter

Eftersom det har varit mycket äggsnack denna vecka tänkte jag att det skulle kunna vara passande att laga om en av mina nyttigaste favoritfrukostar, nämligen Huevos Rancheros. Smakar underbart till en kopp svagt bryggkaffe med mycket pensionärssocker (Hermesetas) i.

Huevos Rancheros

Du behöver: Ägg, majstortillas, 6 tomater, 1 gul lök, en halv vitlök, 3 chili, koriander, vitvinsvinäger, silverlök, avokade, fetaost och salt.

Så gör du: Lägg tomaterna, löken, vitlöken och chilin på en plåt och rosta dem i ugnen. Mixa med en skvätt vitvinsvinäger och lite färsk koriander och smaka av med salt. Stek ägg och lägg på tortillabrödet. Häll på chilisåsen, den hackade silverlöken och koriandern. Avsluta med att smula lite fetaost över.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:51