Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Mexlagarskolan #16

 |  Publicerad 2010-03-21 19:14  |  Lästid: 1 minut
Bönor och ris är en typiskt sådan rätt som, om man inte redan är frälst, låter svinatråkig. Men jag lovar, det är fruktansvärt gott och enkelt och så här precis innan löning är det en billig och mättande vardagsrätt också.
Och så åt ju cowboys det.
Beans and rice
Du behöver: Två burkar svarta bönor, stekfläsk, en gul lök, en vitlök, spad från en burk inlagda jalapenos, koriander, ris, salt och peppar.
Gör så här: Stek fläsket knaprigt och lägg över på ett fat. Stek löken och vitlöken i fettet som släppt och häll sedan i de avrunna bönorna. Häll på fläsket, den hackade koriander och så mycket spad från jalapenoburken du känner för. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris och inlagda jalapenos.
Dela på Facebook
Tweeta