Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Mexlagarskolan, slight return

Häromdagen tipsade signaturen Oz mig om de tio minuters mexlagarskolor som regissören Robert Rodriguez (Machete, Sin City, Dusk til Dawn) brukar ha med i extramaterialet till sina DVD-filmer. Idag provlagade jag en av dessa rätter: Puerco Pibil. Här är receptet:

Annons

Och så här blev min version:

ris

Det blev väldigt gott! Jag kan avslöja att jag inte använde bananbladen, ersatte achioten med gurkmeja (det är mest för färgen ändå) och så skippade nejlikorna helt. INGEN kan få mig att äta dessa vidriga små as. Jo och så ska du nog inte ha den i ugnen fyra timmar. Tre räcker.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar