Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Mexlagarskolan, slight return

 |  Publicerad 2010-08-26 20:43  |  Lästid: < 1 minuter

Häromdagen tipsade signaturen Oz mig om de tio minuters mexlagarskolor som regissören Robert Rodriguez (Machete, Sin City, Dusk til Dawn) brukar ha med i extramaterialet till sina DVD-filmer. Idag provlagade jag en av dessa rätter: Puerco Pibil. Här är receptet:

Och så här blev min version:

ris

Det blev väldigt gott! Jag kan avslöja att jag inte använde bananbladen, ersatte achioten med gurkmeja (det är mest för färgen ändå) och så skippade nejlikorna helt. INGEN kan få mig att äta dessa vidriga små as. Jo och så ska du nog inte ha den i ugnen fyra timmar. Tre räcker.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-08-26 21:08