Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Min arbetsdag så här långt

 |  Publicerad 2010-10-20 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

Om ni ändå undrar mina arbetsdagar ser ut kan jag guida er genom den här:

07.00: Vaknar av att min dotter sparkar mig på pungen i sömnen.

07.20: Sätter på kaffe men upptäcker att filtren är slut. Medan jag viker hushållspapper funderar jag på om en filterförpackning med ett extra nödfilter i någon slags dold ficka skulle kunna vara en bra uppfinning. Överger idén.

07.30 – 10.30: Programstrul. Blir så stressad att jag går runt i lägenheten och svär i 45 minuter.

10.35: Ger upp, bloggar om när jag vann en teckningstävling.

11.00-12.00: Går omkring och svär lite till.

12.30: Äter lunch och kollar på tv. En äldre brittisk herre berättar att han som barn drömde om att bli lokförare och ghurkasoldat. Han blev båda. Funderar lite på hur världen skulle se ut om alla jobbade med vad de drömde om när de var små. Svårt att tänka sig, men det skulle i alla fall inte råda någon brist på brandmän, ballerinor och guldgrävare.

13.00: Ser på redaktionschef Markus Kyléns twitter att nya numret av Café kommit från tryckeriet. På bilden kan man se en sida från mitt reportage från Ultra trail du Mont Blanc och jag blir både nervös och glad. Det är nämligen första gången jag inte bara skrivit, utan också plåtat ett helt jobb själv.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:58