Hoppa till innehåll

Bildextra: Min kväll på furrykonventet

I senaste numret av Café så kan man läsa ett reportage om när jag wallraffade på ett konvent för gosedjursälskare, så kallade furries, i Tyskland för ett litet tag sedan. Jag tänkte att det kanske skulle vara kul för er bloggläsare att se hur det ser ut bakom kulisserna när man gör ett sådant här … Continued

I senaste numret av Café så kan man läsa ett reportage om när jag wallraffade på ett konvent för gosedjursälskare, så kallade furries, i Tyskland för ett litet tag sedan. Jag tänkte att det kanske skulle vara kul för er bloggläsare att se hur det ser ut bakom kulisserna när man gör ett sådant här jobb (eller ”knäck” som vi grävande journalister föredrar att kalla det). Så här är de, de ocensurerade bilderna från min festkväll på furrykonventet:

Foto: Björn Terring. (Jo, han heter faktiskt så).

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.