Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Min kokbok har kommit!

 |  Publicerad 2012-08-16 16:51  |  Lästid: < 1 minut

Jag vet inte om ni såg det på min instagram eller inte, men igår så fick jag i alla fall det allra första exemplaret av min kommande kokbok Texmex från grunden från tryckeriet (release 17 september). Boken var väl inte direkt varm från tryckpressarna men kanske lite ljummen?  Jag vet inte. Men ganska så jäkla mäktigt var det i alla fall. Vem vet, kanske jag skänker bort detta (inte så) historiska första exemplar till någon av er? Men i så fall först när de andra har kommit och om ni LOVAR att provlaga tre rätter och skicka in bilderna på dem till mig. Vem vill?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-08-16 18:34