Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Min kokbok har kommit!

Jag vet inte om ni såg det på min instagram eller inte, men igår så fick jag i alla fall det allra första exemplaret av min kommande kokbok Texmex från grunden från tryckeriet (release 17 september).

Annons

Boken var väl inte direkt varm från tryckpressarna men kanske lite ljummen?  Jag vet inte. Men ganska så jäkla mäktigt var det i alla fall. Vem vet, kanske jag skänker bort detta (inte så) historiska första exemplar till någon av er? Men i så fall först när de andra har kommit och om ni LOVAR att provlaga tre rätter och skicka in bilderna på dem till mig. Vem vill?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar