Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Mina tatueringar # 3

 |  Publicerad 2009-12-01 12:26  |  Lästid: 2 minuter
De sista tatueringarna Ingela gjorde på mig var de här båda ankarna på insidorna av mina överarmar. Vid den här tiden hade jag träffat min nuvarande flickvän och min ursprungliga plan var att skriva hennes namn i banderollen som ringlar runt hjärtat. Men som ni ser är den fortfarande tom. När jag satt i tatuerarstolen kunde jag nämligen inte förmå mig själv att göra det.
Nu var det var inte så att jag inte vågade tatuera in namnet på en tjej jag precis träffat. Det är bara fegisar som tänker så. För även om hon skulle göra slut med mig när hon såg tatueringen var hon ju redan en del av min historia. Och om en ny tjej skulle ha något problem med att jag har en sådan, är hon ju inte något att satsa på ändå. Jag har förresten en kompis vars farsa, när han fortfarande levde, hade sin barndomskärleks namn handpickad på penisen. Jag har svårt att tänka mig en coolare tatuering. Vilken passion!
Iallafall. Den enkla anledningen till att jag lämnade banderollen tom var att jag tyckte att min flickväns namn var för kort. Hon heter Li och eftersom jag jobbat som formgivare i många år visste jag att jag skulle reta mig något oerhört på de tomma ytorna på var sin sida namnet. Och det skulle uppenbarligen se för taskigt ut om man spärrade ut bokstäverna.
Så nu undrar jag: har någon något annat förslag på vad jag skulle kunna skriva istället? 
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:03