Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Mjöd, inte så tufft som det låter

Igår var jag på vikingakrog och drack mjöd för första gången i mitt korta med ändå väldigt innehållsrika liv. Det smakade inte alls som jag tänkt mig. Jag hade förväntat mig en mustig, rustik och extremt manlig brygd – någonstans mellan svagdricka, flugsvamp och malt liquor.

Annons

Istället smakade det nästan exakt som en Martini Bianco där alla isbitarna smält. Meh! Martini – det är ju sånt som italienska flickfotografer i cykelbyxor dricker! Inte rödbrusiga skövlare med flätor i skägget. Jag är mycket besviken, vikingarna. MYCKET besviken.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar