Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Motionsmåndag: Vecka 7

Det är måndag och då kanske du undrar hur mycket jag har motionerat i veckan som gått? Inget, svarar jag, eftersom jag ännu inte blivit av med min förkylning. Detta är det absolut svåraste, tycker jag, med att försöka komma i form: att veta när man är för sjuk för att träna. Och eftersom jag vet att det är en hel del löpare som läser denna blogg skulle jag vilja passa på att be om råd:

Annons

Hur sjuk är för sjuk för att springa?
Och när är man bara en lat jävel som känner efter för mycket?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar