Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Motionsmåndag: Vecka 8

Hur klarar någon med barn på dagis att upprätthålla något slags normalt liv? Efter att ha blivit smittad av min dotters dagisbaciller och sedan varit förkyld i en och en halv vecka klarade jag äntligen av att komma ut och springa ett par gånger förra veckan. Men det var sorgliga ursäkter till löpturer. Jag gnisslade, ångade och pustade mig runt Hagaparken som ett gammalt museumlok. Och idag, när jag planerat att börja varva löpningen med crossfit-träning, så vaknar jag med en helt ny extra elak förkylning. Ska det vara så här nu? Nån som vet?

Annons

För att försöka förmedla en gnutta inspiration, åtminstone, så kommer här i alla fall ett par överbilder från det reportage jag plåtat och skrivit om det sinnessjuka utraloppet Ultra Trail du Mont Blanc i nya numret av Café. I butik vilken dag som helst.

Motion vecka 8
Onsdag: 6 k sorglig löpning. Fredag: 6 k sorglig löpning.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar