Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Motionsmåndag: Vecka 8

 |  Publicerad 2010-10-25 11:27  |  Lästid: 2 minuter

Hur klarar någon med barn på dagis att upprätthålla något slags normalt liv? Efter att ha blivit smittad av min dotters dagisbaciller och sedan varit förkyld i en och en halv vecka klarade jag äntligen av att komma ut och springa ett par gånger förra veckan. Men det var sorgliga ursäkter till löpturer. Jag gnisslade, ångade och pustade mig runt Hagaparken som ett gammalt museumlok. Och idag, när jag planerat att börja varva löpningen med crossfit-träning, så vaknar jag med en helt ny extra elak förkylning. Ska det vara så här nu? Nån som vet?

För att försöka förmedla en gnutta inspiration, åtminstone, så kommer här i alla fall ett par överbilder från det reportage jag plåtat och skrivit om det sinnessjuka utraloppet Ultra Trail du Mont Blanc i nya numret av Café. I butik vilken dag som helst.

Motion vecka 8
Onsdag: 6 k sorglig löpning. Fredag: 6 k sorglig löpning.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-10-25 11:27