Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Nästa vecka: Temavecka

Jag kollar igenom min iPhotomapp från i somras och inser att jag tar alldeles för lite bilder så här vintertid. Orsaken är att det inte är lika photogenique utomhus men också för att det blir så himla kallt om fingrarna när man håller i kameran. För att tvinga mig själv att plåta mer har jag bestämt att det blir ”Temavecka: bilddagbok” här på bloggen under hela nästa vecka. Allt jag gör kommer dokumenteras och bevaras för eftervärlden. Allt! Inget göromål är för tråkigt, ingen händelse för banal. Och ni är alla hjärtligt välkomna.

Annons

P.S Missa inte heller när jag i helgen gör Heston Blumenthals 30-timmarsbiff.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar