Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Nu är jag tillbaka!

 |  Publicerad 2012-08-13 12:21  |  Lästid: < 1 minut

Hej foodlovers. Nu är jag tillbaka i stan efter att hela sommaren levt primitivt torparliv i sörmlandskskogarna med liten till obefintlig datauppkoppling. Men bara för att jag inte bloggat nåt betyder inte att jag inte producerat något material till bloggen. Det betyder bara att jag inte publicerat det än. Detta har jag nämligen bland annat ägnat mig åt i sommar:

* Jag har vågat trotsa alla surdegshånare och odlat mitt livs första surdegskultur.
* Jag har köpt den ultimata matlagningsprylen, en Big green egg, och lärt mig spela den som en fela.
* Jag har, på bara ett par veckor, gått från att dricka pulverkaffe till att bli en sådan där irriterande kaffenörd med våg, termometer och liten upprullad mössa.
* Jag har fyndat allmoge.
* Jag har odlat ett präktigt milis-skägg.
* Jag har smitt allvarliga planer på att göra eget grillkol.

Men mer om detta, och mycket annat, så fort jag duschat, plockat fästingar samt avnjutit en av civilisationens absolut största välsignelser: att stående med huvudet i kylskåpet äta upp överbliven Mapo dofu från X’ian köket på Frejgatan.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar