Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Nyordning på gång

 |  Publicerad 2012-02-17 10:55  |  Lästid: < 1 minut

Igår käkade jag med middag med Mr Selvedge himself: cafe.se:s webchef och ställföreträdande Ingvar Oldsberg/japan-i-amerikanska-malaj-kläder-från-1941-mashup Johan Hurtig (vill ni se hur han såg ut under middagen kan ni kolla här). Han berättade i alla fall bland annat att han hade uttalat Riche som risch de två första veckorna i Stockholm (inte rissj som det ju heter) samt att jag verkligen borde göra något åt min dåligt uppdaterade blogg. Och det ska jag: från och med nästnästa vecka typ kommer denna blogg ändras på lite och få ett tydligt, mer ”proffsigt” tema. Det ska gå från en personblogg till ämnesblogg och det tror jag kommer bli asabra. Fram tills dess får ni stå ut med lite sporadiska inlägg om halkningar, Deadwoodstugor och bilder på min hund med mjöl i ansiktet. Men det klarar ni nog.

PS. Har inte glömt Top Chef-tippningen. Har bara inte sett sista avsnittet än. SÄG INTE VEM SOM VINNER!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar