Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Nytändning på gång

Jag har idag exakt en vecka på mig att skriva färdigt min bok. Vilket betyder att i sju dagar till så kommer bloggen vara, på sin höjd, småtråkig och dåligt uppdaterad. Jag ber om ursäkt för det redan nu. Jag är dock sjukt laddad att sedan kunna ta tag i bloggandet med full kraft igen! Jag kommer återuppta sökandet efter en protegé, jag kommer börja laga mig igenom ännu en ny ambitiös kokbok – innehållande BÅDE långkokt grisansikte och texturas-skum (tror jag) – och jag kommer, förhoppningsvis, offentliggöra de mest ambitiösa planer som någonsin presenterats i en medelstor svensk journalistblogg.

Annons

Har ni några andra önskemål om vad min nytändning ska bestå av, lämna gärna kommentar.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar