Hoppa till innehåll

Nytändning på gång

Jag har idag exakt en vecka på mig att skriva färdigt min bok. Vilket betyder att i sju dagar till så kommer bloggen vara, på sin höjd, småtråkig och dåligt uppdaterad. Jag ber om ursäkt för det redan nu. Jag är dock sjukt laddad att sedan kunna ta tag i bloggandet med full kraft igen! Jag … Continued

Jag har idag exakt en vecka på mig att skriva färdigt min bok. Vilket betyder att i sju dagar till så kommer bloggen vara, på sin höjd, småtråkig och dåligt uppdaterad. Jag ber om ursäkt för det redan nu. Jag är dock sjukt laddad att sedan kunna ta tag i bloggandet med full kraft igen! Jag kommer återuppta sökandet efter en protegé, jag kommer börja laga mig igenom ännu en ny ambitiös kokbok – innehållande BÅDE långkokt grisansikte och texturas-skum (tror jag) – och jag kommer, förhoppningsvis, offentliggöra de mest ambitiösa planer som någonsin presenterats i en medelstor svensk journalistblogg.

Har ni några andra önskemål om vad min nytändning ska bestå av, lämna gärna kommentar.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.