Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Nytändning på gång

 |  Publicerad 2011-10-31 13:42  |  Lästid: < 1 minuter

Jag har idag exakt en vecka på mig att skriva färdigt min bok. Vilket betyder att i sju dagar till så kommer bloggen vara, på sin höjd, småtråkig och dåligt uppdaterad. Jag ber om ursäkt för det redan nu. Jag är dock sjukt laddad att sedan kunna ta tag i bloggandet med full kraft igen! Jag kommer återuppta sökandet efter en protegé, jag kommer börja laga mig igenom ännu en ny ambitiös kokbok – innehållande BÅDE långkokt grisansikte och texturas-skum (tror jag) – och jag kommer, förhoppningsvis, offentliggöra de mest ambitiösa planer som någonsin presenterats i en medelstor svensk journalistblogg.

Har ni några andra önskemål om vad min nytändning ska bestå av, lämna gärna kommentar.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:47