Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ordning och reda

Signaturen Magnus skriver i en kommentar här på bloggen, ”För ungefär ett år sedan hade du en app som såg till att du skrev minst två inlägg i din blogg varje dag. Eftersom den fungerade rätt bra; varför tog du bort den, och skulle du kunna installera den igen?”

Annons

Magnus har naturligtvis helt rätt, jag har slöat lite med bloggandet den senaste tiden. Jag ska inte tråka ut er med varför – ”Never complain, never explain”, som Henry Ford sa – men jag lovar härmed att skärpa mig. För att ytterligare bringa lite ordning i bloggen så ska jag även börja bli stenhård med att hålla på de fasta punkterna. Dessa är:

Måndag: Motionsmåndag
Torsdag: Sonny Bargers självhjälpsskola
Fredag: Jonas Cramby nickar kort åt någons håll

Nu undrar jag, har ni några förslag på fler fasta bloggpunkter?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar