Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Chez Cramby

Ordning och reda

 |  Publicerad 2010-11-09 10:40  |  Lästid: 1 minut

Signaturen Magnus skriver i en kommentar här på bloggen, ”För ungefär ett år sedan hade du en app som såg till att du skrev minst två inlägg i din blogg varje dag. Eftersom den fungerade rätt bra; varför tog du bort den, och skulle du kunna installera den igen?”

Magnus har naturligtvis helt rätt, jag har slöat lite med bloggandet den senaste tiden. Jag ska inte tråka ut er med varför – ”Never complain, never explain”, som Henry Ford sa – men jag lovar härmed att skärpa mig. För att ytterligare bringa lite ordning i bloggen så ska jag även börja bli stenhård med att hålla på de fasta punkterna. Dessa är:

Måndag: Motionsmåndag
Torsdag: Sonny Bargers självhjälpsskola
Fredag: Jonas Cramby nickar kort åt någons håll

Nu undrar jag, har ni några förslag på fler fasta bloggpunkter?

Dela på Facebook
Tweeta