Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Råpepp på Robin Hood

 |  Publicerad 2010-01-28 14:03  |  Lästid: < 1 minut
Det är inte den bästa film som gjorts, men om det är en bioupplevelse du vill ha så är det få filmer som slår Ridley Scotts Gladiator, eller hur? Varje gång jag ser en amerikansk storaction önskar jag att filmen ska ge mig samma adrenalinkick som Gladiator gjorde första gången jag såg den (och innan den, Die Hard). Men det gör de aldrig. Jag läste i GQ om en man som hade tagit med sig sin flickvän på Gladiator och när de gick ut ur biografen hade hon vänt sig mot honom och sagt, 
– Hey, let’s go kick somebody’s ass!
Precis den effekten ska en riktigt bra action ha på publiken (även om man naturligtvis inte ska följa impulsen). Och är det någon film som jag verkligen hoppas kunna leverera lite ställföreträdande blodtörst så är det Ridley Scott och Russel Crows nya medeltidsaction Robin Hood. Jag är så otroligt sugen på den, hörrni.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar