Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Roadtrip på gång

Om två veckor är det jag som tar kokboks-förskottet och drar till Texas på roadtrip. Jag är så laddad att jag knappt kan sova. Jag blev ju heller inte direkt mindre sugen när min kompis Klas tipsade om den här videon med geniet Lana Del Rey:

Annons

Den innehåller ju verkligen alla de ingredienser som gör att man (med Ulf Lundellröst nu) ”bara vill dra iväg”: öknen, sädiga motell, snygga bikers, referenser till ”the open road” samt sorgsna, självdestruktiva kvinnor i jeansshorts.

Nu vet jag så klart att jag är en stadgad man som ser läskig ut i cutoffs och som, istället för bönpallen på en chopper, kommer åka runt i en 4-dörrars Toyota med två barnstolar och Mora Träsk på repeat i bilstereon men, vafan, man får väl DRÖMMA!

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar