Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Säg hej till Naomi!

 |  Publicerad 2012-01-03 15:39  |  Lästid: < 1 minuter

Ovan ser ni en bild från i julas på min jycke och min dotter. Och innan ni bussar djurskyddsföreningen på mig så kanske jag ska berätta att detta alltså inte är min gamla, bruna hund Hopper som jag färgat svart – utan en ny hund som heter Naomi. Jag har alltså bytt hund, vilket kanske kan låta hjärtlöst, men Hopper var helt enkelt en lantishund at heart som aldrig riktigt trivdes inne i stan. Så när tillfälle uppkom att byta så var jag tvungen att ta det svåra beslutet att låta honom flytta ut till en gård på landet där han i lugn och ro kan fullfölja sin dröm att bli champion. Och “gård på landet” menar jag alltså bokstavligen, inte som en sådan grej pappor säger när de ger sig ut i skogen med en studsare och ett paket leverpastej, okej?

För att ni ska lära känna Naomi lite bättre kan jag berätta att hon är en nyinflyttad tjeckisk och montenegriansk (heter det så?) championtik som tyvärr tvingats hoppa av hundskönhetscirkusen på grund av hälsoorsaker. Hennes intressen inkluderar mysa, märgben och att titta kärleksfullt på en.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:46