Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Sanningen om varför jag bloggat så dåligt den senaste tiden

 |  Publicerad 2010-04-07 06:20  |  Lästid: < 1 minut
Som flera av er påpekat har jag misskött min blogg den senaste tiden. Här är förklaringen: Till datorn hemma har jag en internetsladd. På denna sladd finns det en liksom en liten pigg som gör att den stannar i hålet och under en tid nu har spänsten i den där piggen försvagats för att häromveckan gå helt sönder. Detta har fått konsekvensen att så fort jag har behövt surfa så har jag varit tvungen att hålla i sladden så att den inte glider ur hela jävla tiden. Sjukt irriterande. Detta har funkat till enklare saker som att kolla mail men att göra tidskonsumerande saker som att blogga i Cafe.se:s uråldriga bloggverktyg har jag helt enkelt dragit mig för.
Men så, i går, föreslog min flickvän som uppenbarligen har en talang för IT-lösningar att jag kunde tejpa fast sladden. Trots att jag bara hittade lila tjejtejp funkade detta utmärkt. Så nu är det dags att återgå till gamla tiders bloggdisciplin: två inlägg per dag (varav det här är det ena).
Och så var ytterligare ett par bytes internetminne använts till ännu ett oumbärligt informationsutbyte.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar