Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Sanningen om varför jag bloggat så dåligt den senaste tiden

Som flera av er påpekat har jag misskött min blogg den senaste tiden. Här är förklaringen: Till datorn hemma har jag en internetsladd. På denna sladd finns det en liksom en liten pigg som gör att den stannar i hålet och under en tid nu har spänsten i den där piggen försvagats för att häromveckan gå helt sönder.

Annons

Detta har fått konsekvensen att så fort jag har behövt surfa så har jag varit tvungen att hålla i sladden så att den inte glider ur hela jävla tiden. Sjukt irriterande. Detta har funkat till enklare saker som att kolla mail men att göra tidskonsumerande saker som att blogga i Cafe.se:s uråldriga bloggverktyg har jag helt enkelt dragit mig för.

Men så, i går, föreslog min flickvän som uppenbarligen har en talang för IT-lösningar att jag kunde tejpa fast sladden. Trots att jag bara hittade lila tjejtejp funkade detta utmärkt. Så nu är det dags att återgå till gamla tiders bloggdisciplin: två inlägg per dag (varav det här är det ena).
Och så var ytterligare ett par bytes internetminne använts till ännu ett oumbärligt informationsutbyte.
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar