Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Morgonpromenad

Slumpvis utvalda tankar under morgonpromenaden:

– Kvinnor blir i medel ungefär 20% snyggare i löpartajts. Män 80% fulare.

– Vår tids fånigaste uttryck måste vara ”Signature walk”.

– Men jag gillar ”Smize”.

Annons

– Och tacos.

– Trailern till Sofia Coppolas nya film Somewhere är bättre än åtminstone 98% av alla färdiga filmer.

– Två saker kvinnor aldrig verkar tröttna på: Sex and the city och macaroons.

– Så hur kan jag kombinera dessa två och få det att verka till min fördel?

– Morgondiset över Brunnsviken skulle verkligen bli en fantastisk bild.

– Fan, det är bara en tidsfråga innan jag börjar plåta talgoxar med tele.

Dixie är väldigt intresserad av grisar. Är detta nåt jag bör oroa mig för? Kommer hon bli en sådan där kvinna som har hela huset fult av porslinsgrisar? Och när någon frågar varför, svarar hon: ”Jag gillar grisar.”

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar