Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Snapshots från torpet

 |  Publicerad 2012-05-22 09:55  |  Lästid: 2 minuter

I helgen hängde vi ute vid vårt torp i sörmland för första gången i år. Trots att jag var/är urförkyld var det väldigt mysigt. Jag provlagade till exempel ett par rätter ur min kokbok, för att se så att alla måttangivelser är exakta och så där. Det var de. Här ovan ser ni till exempel lite Pulled pork med Guacamole Tipico. Gott!

Min dotter Dixie klädd för landet.

Jag kom till och med på ett användningsområde för min semesterkniv, att tälja praktiska grillpinnar så att hela familjen kunde grilla korv framför öppna spisen tillsammans.

Det projektet slutade dock som det brukar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar