Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Snapshots från torpet

I helgen hängde vi ute vid vårt torp i sörmland för första gången i år. Trots att jag var/är urförkyld var det väldigt mysigt. Jag provlagade till exempel ett par rätter ur min kokbok, för att se så att alla måttangivelser är exakta och så där. Det var de. Här ovan ser ni till exempel lite Pulled pork med Guacamole Tipico. Gott!

Annons

Min dotter Dixie klädd för landet.

Jag kom till och med på ett användningsområde för min semesterkniv, att tälja praktiska grillpinnar så att hela familjen kunde grilla korv framför öppna spisen tillsammans.

Det projektet slutade dock som det brukar.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar