Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Sök till Grillmästarna!

 |  Publicerad 2013-04-09 13:58  |  Lästid: < 1 minut

I går gick det ju ut ett pressmeddelande om att TV4 ska sända Grillmästarna i sommar vilket jag ser fram emot eftersom jag a) tycker om matprogram och b) älskar grillat. För att programmet ska bli riktigt underhållande måste dock de tävlande vara duktiga grillare på riktigt – och då kom jag att tänka på er, kära läsare.

För när jag efterlyste en provgrillare för ett par månader sedan så fick jag nämligen sjukt många svar från en massa sjukt duktiga och ambitiösa grillare och kan inte exakt ni gå in här och anmäla er senast torsdag – så att jag får nåt kul att kolla på i sommar? Snälla? Och det gäller särskilt alla er grillande kvinnor. Trist om det blir ett tråkigt gubbprogram, tänker jag.

P.S Skulle gärna tävlat själv men eftersom jag är proffs skulle det inte bli nåt spännande. D.S

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-04-09 14:30