Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Sommarens snyggaste hemmabygge!

Idag är ju stora hemvändardagen och jag har spenderat stora delar av den med att gå igenom min mail. Eller min “inbox” som det även populärt kallas. En rolig grej är att en förvånansvärt stor del av de mail jag fått över sommaren har bestått av bilder på hembyggda BBQ-grillar som ni har gjort. Bra jobbat! Som kombinerad domare, jury och bödel tänkte jag att det kanske skulle vara kul att utse den absolut snyggaste av alla dessa grillar. Och det är…

Annons

… Anders Westlings tufffa steampunkbarbecue gjord av gamla gasoltankar!

Kan någon slå den? Va? Maila i så fall till [email protected]

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar