Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Sommarens snyggaste hemmabygge!

 |  Publicerad 2013-08-12 17:09  |  Lästid: < 1 minuter

Idag är ju stora hemvändardagen och jag har spenderat stora delar av den med att gå igenom min mail. Eller min “inbox” som det även populärt kallas. En rolig grej är att en förvånansvärt stor del av de mail jag fått över sommaren har bestått av bilder på hembyggda BBQ-grillar som ni har gjort. Bra jobbat! Som kombinerad domare, jury och bödel tänkte jag att det kanske skulle vara kul att utse den absolut snyggaste av alla dessa grillar. Och det är…

… Anders Westlings tufffa steampunkbarbecue gjord av gamla gasoltankar!

Kan någon slå den? Va? Maila i så fall till jonas.cramby@cafe.se

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:45