Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Temavecka på Manligt med Jonas Cramby

Denna vecka hade jag tänkt att vi skulle ha en liten temavecka här på bloggen. Och det temat är: jag. Hela veckan kommer bloggen endast handla om mig och mina vardagsbestyr och det kommer bli underbart.

Annons

Allt jag gör kommer att redovisas. Ingen detalj är för obetydlig för att tas upp, inget göromål för tråkigt, ingen tanke för banal. 

För att verkligen få den rätta känslan av just nu har jag också bestämt att ta alla bilder Hipstamatic-appen till min iPhone. Inget är ju mer vecka 6, 7 och eventuellt en bit in på vecka 8 2010 än Hipstamatic-appen, det vet väl alla.
Var redo, för snart börjar det.
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar