Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Temavecka på Manligt med Jonas Cramby

 |  Publicerad 2010-02-15 14:51  |  Lästid: < 1 minut
Denna vecka hade jag tänkt att vi skulle ha en liten temavecka här på bloggen. Och det temat är: jag. Hela veckan kommer bloggen endast handla om mig och mina vardagsbestyr och det kommer bli underbart. Allt jag gör kommer att redovisas. Ingen detalj är för obetydlig för att tas upp, inget göromål för tråkigt, ingen tanke för banal. 
För att verkligen få den rätta känslan av just nu har jag också bestämt att ta alla bilder Hipstamatic-appen till min iPhone. Inget är ju mer vecka 6, 7 och eventuellt en bit in på vecka 8 2010 än Hipstamatic-appen, det vet väl alla.
Var redo, för snart börjar det.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar