Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Temavecka: Pannbensträning

Trodde ni verkligen att jag skulle kunna ställa klockan slumpmässigt och bara dra iväg? Jag är faktiskt en hårt arbetande familjeman med saker att göra och ställen att vara på. Nej, om det skulle fungera krävs det nog att man faktiskt bor i en grusgrop*. Veckans pannbensträning handlar snarare om att hitta ett hål varje dag, mellan deadlines och dagishämtningar, där man kan ge sig ut och vara borta länge – minst tre timmar. Att faktiskt palla att ge sig ut och springa eller gå när man har sovmorgon eller när det ligger ett pinfärskt avsnitt av Top Chef Masters i datorn och väntar. DET är pannbensträning det. Heltidsäventyrare har det lätt!

Annons

Så hur gick det igår då? Jo, eftersom det var min flickväns tur att lägga Dixie var jag ute och joggade/gick mellan halv sju och tio. Missade Project runway till och med. Här är ett par bilder:

* Med detta sagt så ska jag arbeta ensam i torpet nästa vecka, då kanske det funkar?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar