Skip to content

The whole boar #1

Igår när jag kom till lokalen som jag och Tränings-Kalle delar så visade det sig att han hade med sig världens gulligaste överraskning: ett nyskjutet vildsvin! Och i behändig storlek också! Nu är bara frågan om man ska stycka grisen eller gå Obelix och helgrilla den? I vilket fall har jag ett vildsvinstacorecept jag vill … Continued

Igår när jag kom till lokalen som jag och Tränings-Kalle delar så visade det sig att han hade med sig världens gulligaste överraskning: ett nyskjutet vildsvin! Och i behändig storlek också! Nu är bara frågan om man ska stycka grisen eller gå Obelix och helgrilla den? I vilket fall har jag ett vildsvinstacorecept jag vill prova. Vad tycker ni? Så länge tänkte vi iallafall börja med att flå det. Fortsättning följer…

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.