Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Tillbaka från Wales

Tillbaka från Wales med alla lemmar i behåll. Jag kanske inte ska avslöja hur det gick för James och Kalle i 15 Peaks-utmaningen (en hint hittar ni nog här) men för mig det inget vidare. Jag tog mig upp på psycho-bergskammen Crib Goch, där det blåste full storm, och sedan vidare till Snowdon (Wales högsta berg). Då var jag så trött att jag var tvungen att plocka fram den inre kämpe som ju alltid brukar komma till undsättning – men den här gången bara slängde han igen dörren till sitt rum i ansiktet på mig och sedan hörde jag hur han börja spela nya Max Payne därinne. As. Jag skulle kunna skylla nederlaget på att jag varit förkyld i två veckor men sanningen är att jag aldrig inte skulle ha klarat det ändå. Det var sinnesjukt tufft och jag var lång ifrån tillräckligt förberedd. James, som är före detta brittisk yrkessoldat sa att det var det tredje jobbigaste han nånsin gjort.

Annons

Men jag fick en fin helg med mina kompisar, en fantastisk naturupplevelse och en massa förhoppningsvis, snygga bilder som snart kan ses i en Cafétidning nära er.

Bilden: Jag på väg uppför Grib Goch.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar