Hoppa till innehåll

Tippa Top Chef Canada

Vilka vill vara med och tippa Top Chef Canada då? Eftersom det redan sänts sex avsnitt av serien så tänkte jag att vi denna gång skulle försöka sätta ettan, tvåan och trean – varje rätt svar ger tre poäng. Och om man gissar rätt person, men fel plats så får man ett poäng. Låter det … Continued

Vilka vill vara med och tippa Top Chef Canada då? Eftersom det redan sänts sex avsnitt av serien så tänkte jag att vi denna gång skulle försöka sätta ettan, tvåan och trean – varje rätt svar ger tre poäng. Och om man gissar rätt person, men fel plats så får man ett poäng. Låter det bra?  Ni har till söndag kväll på er. Här är min rad:

1. Carl Heinrich

2. Jonathan Korecki

3. Curtis Luk

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.