Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Tisdag 14.00 – 23.00

 |  Publicerad 2010-02-16 21:25  |  Lästid: < 1 minut
14.00 På vägen hem går vi förbi ett par cyklar. De är täckta med genomskinlig is. Det är så mycket is runt cyklarna att om det vore en effekt i någon slags science-fictionfilm, så skulle man säga att effekterna var “overkliga”. Jag funderar ett tag på att ta en bild på cyklarna, men bestämmer mig för att vänta tills det kommer någon som får samma idé. Då tänker jag nämligen ta en bild på honom när han tar en bild på cyklarna och det, tror jag, kan bli en ashäftig bild. Lite postmodern så där. Men det kommer ingen så jag går hem.
17.30 Jag äter råris och räkor framför Dr Phil och idag pratar de om vilka sjuka sexgrejer ungdomar gör nu förtiden. Mitt favoritämne i Dr Phil. De pratar alltid om ungdomarna som om de är från en annan planet och föräldrarna i publiken blir alltid så otroligt ledsna och besvikna, ja UPPRÖRDA. Idag sitter de högröda i ansiktet med näsdukar under näsan och pratar om Rainbow-partys (fester där alla tjejer har olika färg på läppstiften och idkar oralsex med en massa olika killar tills deras penisar blir regnbågsfärgade). Det är så uppenbart att det där bara är en vandringssägen, att ingen gör sånt i verkligheten, men föräldrarna berättar ändå stolt hur de startat bibelgrupper för att stoppa amerikanska penisar från att bli regnbågsfärgade.
21.14 Jag försöker jobba, men återkommer hela tiden till en idé jag har.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar