Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Top Chef-tippningen avgjord

För några månader sedan så skröt jag något fruktansvärt och hävdade att jag var ”riktigt snuskigt bra på så är det att gissa vem som kommer vinna, eller åtminstone komma topp tre, i dokusåpor.” Sedan utlyste jag en Top Chef-tippning där det, ganska snart, visade sig att jag faktiskt var totalt värdelös. Hur kunde jag ha ljugit för mig själv så? Alla mina tävlande åkte ut mer eller mindre snabbt – även om jag fortfarande hävdar att Nyesha och Edward var de moraliska vinnarna i denna säsong. Lite som Richard Blais var i säsong 4. Nyesha för att hon klarade sig så länge i last chance kitchen. Och Edward för att han verkade vara en skön dude.

Annons

Så vem blev då vinnaren? Jo det blev en delad förstaplats. Signaturen Orre hade tre poäng och likaså signaturen Guldfirren.

Grattis!

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar