Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Top Chef-tippningen avgjord

 |  Publicerad 2012-03-05 11:22  |  Lästid: < 1 minut

För några månader sedan så skröt jag något fruktansvärt och hävdade att jag var ”riktigt snuskigt bra på så är det att gissa vem som kommer vinna, eller åtminstone komma topp tre, i dokusåpor.” Sedan utlyste jag en Top Chef-tippning där det, ganska snart, visade sig att jag faktiskt var totalt värdelös. Hur kunde jag ha ljugit för mig själv så? Alla mina tävlande åkte ut mer eller mindre snabbt – även om jag fortfarande hävdar att Nyesha och Edward var de moraliska vinnarna i denna säsong. Lite som Richard Blais var i säsong 4. Nyesha för att hon klarade sig så länge i last chance kitchen. Och Edward för att han verkade vara en skön dude.

Så vem blev då vinnaren? Jo det blev en delad förstaplats. Signaturen Orre hade tre poäng och likaså signaturen Guldfirren.

Grattis!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar