Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Topplistan: Läsarnas sämsta matvanor

Jag hade aldrig, i min vildaste fantasi, kunnat tro att ni hade sådana fruktansvärda matvanor. För er som inte orkar läsa igenom kommentarerna till inlägget ”Vem kan slå Arin och Orre?” kommer här en sammanfattning i form av en topplista.

Annons

Plats 3. Signaturen Chest Rockwells kompis som under 90-talet levde på Gorbys tills han en dag segnade ihop och vaknade på en röntenbrits, helt naken förutom ett pungskydd i bly. Läkarna konstaterade att han hade akut vitaminbrist varpå han fortsatte leva på Gorbys, men la till en tablett multivitamin. Vid ett tillfälle åt han också upp en burk Knatte, Fnatte och Tjatte-sylt på en efterfest.

Plats 2: Signaturen Kristofers kompis som brukar beställa hem Margaritapizzor för att sedan lägga vaniljglas på dem, inspirerad av Teenage Mutant Ninja Turtles.

Plats 1: Signaturen Takejake som i ung ålder ibland var för lat för smöra brödskivorna och då istället la c-vitaminbrus på dem.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar