Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Torsdag förmiddag

 |  Publicerad 2010-12-09 12:02  |  Lästid: < 1 minut

07.00: Jag vaknar. Jag ligger länge kvar i sängen och läser de senaste dagarnas kommentarer. Konstaterar att den här bloggen börjar bli kontroversiell, ja rent av lite farlig. Det här är ingen harmlös feelgoodblogg längre utan en blogg som tar bladet från mun, har starka åsikter och som, viktigast  av allt, vågar problematisera.  Här är en kort sammanfattning av veckans brännande ämnen och vad jag tycker om dem:

Funktionsplagg: Visst, det är lite fånigt att ha stegjärn på ICA eller köpa en 10 000-kronors dunjacka som bara kommer till sin rätt på toppar över 8 000 meter. Men det är också lite fånigt att vara en sådan desperat samtidssatiriker att man hackar på folk som inte vill frysa.

Sittkissning: Jag tycker inte att det är fel att sittkissa. Jag tycker inte att man är tuffare om man står. Jag är bara förvånad över att samtliga kommentatorer är passionerade sittkissare. Jag trodde, på allvar, att det bara är män över 60 som sitter ner och då på grund av prostataproblem och/eller att de inte orkar tjafsa med frugan längre. Men tydligen är det bara jag som inte hänger med i vad det är för galna saker ungdomen håller på med nu för tiden.

Ägg: Ja, jag äter mycket ägg. Har ni nåt problem med det?!

08.00-12.00: Kopplar ut internet. Arbetar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-12-09 12:05