Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Tre tv-karaktärer jag blivit liknad vid de senaste två veckorna:

 |  Publicerad 2010-11-18 11:44  |  Lästid: < 1 minuter

Hank i Terriers.

Opie i Sons of Anarchy.

Ray i Bored to death.

Nu undrar jag: Varför blir jag bara liknad vid rödhåriga personer? Jag fattar inte. Ger jag intrycket av att vara en rödhårig person fångad i en cendréfärgad kropp? Verkar jag ha attityden hos en rödhårig man? Eller är jag rödhårig utan att veta om det själv? Glänser mitt hår och mitt skägg rött i solen men, eftersom jag bara speglar mig inomhus, så har jag ingen aning om detta? Säg som det är nu. Ni behöver inte spara mina känslor. Det är ovissheten som är det värsta. Svara mig: är jag i själva verket rödhårig? ÄR HELA MITT LIV EN LÖGN?!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-11-18 12:08