Hoppa till innehåll

Tre tv-karaktärer jag blivit liknad vid de senaste två veckorna:

Hank i Terriers. Opie i Sons of Anarchy. Ray i Bored to death. Nu undrar jag: Varför blir jag bara liknad vid rödhåriga personer? Jag fattar inte. Ger jag intrycket av att vara en rödhårig person fångad i en cendréfärgad kropp? Verkar jag ha attityden hos en rödhårig man? Eller är jag rödhårig utan att … Continued

Hank i Terriers.

Opie i Sons of Anarchy.

Ray i Bored to death.

Nu undrar jag: Varför blir jag bara liknad vid rödhåriga personer? Jag fattar inte. Ger jag intrycket av att vara en rödhårig person fångad i en cendréfärgad kropp? Verkar jag ha attityden hos en rödhårig man? Eller är jag rödhårig utan att veta om det själv? Glänser mitt hår och mitt skägg rött i solen men, eftersom jag bara speglar mig inomhus, så har jag ingen aning om detta? Säg som det är nu. Ni behöver inte spara mina känslor. Det är ovissheten som är det värsta. Svara mig: är jag i själva verket rödhårig? ÄR HELA MITT LIV EN LÖGN?!

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.