Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Tre tv-karaktärer jag blivit liknad vid de senaste två veckorna:

Hank i Terriers.

Opie i Sons of Anarchy.

Ray i Bored to death.

Nu undrar jag: Varför blir jag bara liknad vid rödhåriga personer? Jag fattar inte. Ger jag intrycket av att vara en rödhårig person fångad i en cendréfärgad kropp? Verkar jag ha attityden hos en rödhårig man? Eller är jag rödhårig utan att veta om det själv? Glänser mitt hår och mitt skägg rött i solen men, eftersom jag bara speglar mig inomhus, så har jag ingen aning om detta? Säg som det är nu. Ni behöver inte spara mina känslor.

Annons

Det är ovissheten som är det värsta. Svara mig: är jag i själva verket rödhårig? ÄR HELA MITT LIV EN LÖGN?!

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar