Hoppa till innehåll

Tredje gången pastrami

Tredje försöket att göra perfekt New Yorkdeli-pastrami hemma. Fet bit bringa har rimmats en vecka, rökts tre timmar och ska nu ångas i ugn lika länge. Alltså inget man slänger ihop när ungarna är svinhungriga efter dagis.

pastrami

Tredje försöket att göra perfekt New Yorkdeli-pastrami hemma. Fet bit bringa har rimmats en vecka, rökts tre timmar och ska nu ångas i ugn lika länge. Alltså inget man slänger ihop när ungarna är svinhungriga efter dagis.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.