Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Två grejer bara

 |  Publicerad 2011-09-02 10:03  |  Lästid: < 1 minuter

1. Visste ni om att jag landat media-Sveriges kanske mest avundsvärda fasta frilansuppdrag? Jag har blivit ny krogskribent åt Metro! Johopp, det är sant! Varje vecka smörjer jag numera kråset professionellt. Och vem vet,  kanske bjuder jag med någon av mina bloggläsare någon gång? Håll ögonen öppna. Idag skriver jag i alla fall om kräftaktuella Sturehof och innan har jag provätit Köttbaren, Bar Central och Svinet.

2. På min expeditionspartner Kalle Wahlströms nystartade blogg Stark som en Björn, snabb som en örn kan du idag föreslå sporter och träningsformer som han ska testa i framtiden. Jag var precis där och föreslog Savate – världens samtidigt coolaste och töntigaste kampsport. Gå in och föreslå nåt ni med! Då blir nog Kalle glad som en skrattmås.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:52