Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Två grejer bara

1. Visste ni om att jag landat media-Sveriges kanske mest avundsvärda fasta frilansuppdrag? Jag har blivit ny krogskribent åt Metro! Johopp, det är sant! Varje vecka smörjer jag numera kråset professionellt. Och vem vet,  kanske bjuder jag med någon av mina bloggläsare någon gång? Håll ögonen öppna. Idag skriver jag i alla fall om kräftaktuella Sturehof och innan har jag provätit Köttbaren, Bar Central och Svinet.

Annons

2. På min expeditionspartner Kalle Wahlströms nystartade blogg Stark som en Björn, snabb som en örn kan du idag föreslå sporter och träningsformer som han ska testa i framtiden. Jag var precis där och föreslog target=”_blank”>Savate – världens samtidigt coolaste och töntigaste kampsport. Gå in och föreslå nåt ni med! Då blir nog Kalle glad som en skrattmås.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar